Inici Actualitat Joventut programa set cursos formatius per a l’últim trimestre de l’any

Joventut programa set cursos formatius per a l’últim trimestre de l’any

per Redacció_Linformador

Aquests cursos es realitzaran presencialment o bé de forma online

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, una sèrie de cursos de cara a l’últim trimestre de l’any 2021, que tindran lloc presencialment o de forma online.

Al mes de setembre tindran lloc un total de tres cursos. D’una banda es realitzarà el curs de menjador escolar, de manera online entre els dies 6 i 17 amb un preu de 50 euros per a persones amb carnet jove i 60 euros per a adults. També tindrà lloc de manera online l’11 de setembre un curs de manipulador d’aliments. Amb un preu de 10 euros amb carnet jove i 25 euros per a adults. I per últim, també es podrà realitzar un curs presencial de reforç exprés per a les proves valencià C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, que s’iniciarà el 25 de setembre allargant-se fins el 13 de novembre amb un preu de 55 euros amb carnet jove i 65 per a adults.

Durant el mes d’octubre es podrà participar en un curs online d’aula matinal (de l’11 al 22) amb un preu de 50 euros amb carnet jove i 60 per adults; o bé del curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure (MAT) que es realitzarà de forma presencial entre els dies 2 i 30 d’octubre amb un cost de 125 euros amb carnet jove i 140 per a adults.

En novembre, del 15 al 26, tindrà lloc de manera telemàtica un curs de col·lectius NEE (Necessitats Educatives Especials) amb un preu de 50 euros amb carnet jove i 60 per a adults, mentre que al mes de desembre i com a novetat, es podrà cursar de forma online una formació sobre Educació per a la salut i primers auxilis, a celebrar-se entre el 6 i el 17 de desembre amb un preu de 50 euros amb carnet jove i 60 euros per a adults.

Les places són limitades i per a més informació o per a apuntar-se a algun dels cursos és necessari contactar amb la Casa de la Joventut a través del correu joventut@ayto-xativa.es o del telèfon 96 227 43 42. Tindran prioritat per a apuntar-se els joves menors de 30 anys.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més