Inici Actualitat Ontinyent dóna inici als festejos extraordinaris amb l’homenatge al fester absent

Ontinyent dóna inici als festejos extraordinaris amb l’homenatge al fester absent

per Redacció_Linformador

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora de Festes, Àngels Muñoz

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Fira i Festes participaran a l’acte d’homenatge al fester absent. L’acte que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 22:00h dona inici als actes que la Societat de Festers ha programat per recordar la Setmana Gran de Festes de moros i cristians, que no s’ha pogut celebrar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Des de la Societat de Festers, Vicent Pla, explicava que “la pandèmia de la Covid-19 ens ha impedit celebrar les festes i un acte tant important i significatiu per a nosaltres com és l’Esmorzar de la Llàgrima, però era molt important despedir als festers que ens van deixar durant 2020 i 2021”. Per això, s’ha programat un acte de reconeixement i acomiadament que es podrà seguir a través de les xarxes socials El Periòdic d’Ontinyent i per la televisió a través de TV Comarcal.

Tant la regidora de Festes com el president de Festes animaven a la ciutadania a seguir aquest acte i la resta d’actes per les xarxes socials i la televisió perquè per donar compliment a la normativa sanitària l’aforament serà limitat, “però, la voluntat es acostar la festa a tota la ciutadania garantint la seguretat de totes i tots”, assenyalaven.

Cal recordar que la resta d’actes programats són el Concert Extraordinari de Música Festera previst el divendres 20 d’agost a partir de les 20:00h a l’Estadi Municipal El Clariano; el trasllat extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia el proper 21 d’agost a partir de les 19:00h i la Missa Solemne a la reial parròquia de Sant Carles el diumenge 22 d’agost a les 11:30h.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més