Inici Actualitat ZOO exhaureix prop del 70% de les entrades per al seu segon concert a Ontinyent

ZOO exhaureix prop del 70% de les entrades per al seu segon concert a Ontinyent

per Redacció_Linformador

Els tickets per a la sessió extraordinària encara poden adquirir-se a la web www.entradasparaeventos.es

Els ritmes electrònics i les lletres del grup ZOO conquisten al públic d’Ontinyent i comarques del voltant, que ja han exhaurit el 68% de les entrades de la sessió extraordinària prevista per al 21 d’agost a les 19:00h a l’Esplanada de Tortosa i Delgado. Cal recordar, que l’Ajuntament d’Ontinyent va programar un concert extra després que les entrades de l’actuació de les 23:00h es vengueren en menys de 24 hores.

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, mostrava la seua satisfacció per la gran acollida que la ciutadania ha tingut i donava les gràcies al grup per la seua predisposició “a oferir un segon concert tot i l’agenda ajustada que tenen, ja que no van dubtar ni un moment en acceptar aquesta sessió extra”, assenyalava.

El grup gandienc que s’ha situat com una de les novetats d’aquest 2021 més potents de la música electrònica presentarà al públic ontinyentí el seu tercer disc Llepolies, el qual dona nom a la seua gira. Aquesta, a més, suposa la seua tornada als escenaris després del seu últim disc Raval (2017) i d’un any sabàtic (que va coincidir amb l’esclat de la pandèmia).

Així, les entrades per a la sessió de les 19:00h encara es poden adquirir a la plataforma entradasparaeventos.es. Per aquesta segona sessió es manté el preu (17euros) i també la possibilitat d’adquirir una entrada conjunta per veure a Smoking Souls per 20 euros al mateix web. Cal recordar que el grup pegolí de rock alternatiu “Smoking Souls” actuarà dijous 19 d’agost a les 23:00 hores, a l’Esplanada de Tortosa i Delgado.

A més d’estes dues actuacions, “Ontinyent en Concert” oferirà altres activitats com “La Nit Gran” amb els grups dels Els Tex-Mons, Los Élites, Los Saltos i la Década a la Glorieta (dimecres 18 d’agost a les 19:30h); “Tik Tok Party” per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado (dijous 19 d’agost a les 20:00h); l’espectacle “Con Mucho Gusto 25 años” a la Glorieta (divendres 20 a les 22:30h); i dues actuacions diumenge 22 a l’estacionament de la Paduana l’espectacle “La Rosa Encantada” per a públic familiar a les 18:00h i el musical “Como hemos cambiado” a les 22:30h.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més