Inici Actualitat Ahir, en el camp la Murta de Xàtiva, es va poder gaudir del concert de “Amaral” seguit d’un castell de focs artificials

Ahir, en el camp la Murta de Xàtiva, es va poder gaudir del concert de “Amaral” seguit d’un castell de focs artificials

per Redacció_Linformador

Amaral és un grup musical espanyol de pop rock​ originari de Saragossa format per Eva Amaral i Juan Aguirre. La seua discografia es compon de huit àlbums d’estudi, una edició especial i dos DVD en directe, des de 1998 fins a l’actualitat.
“Estrella de mar”, el seu àlbum més venut,ocupa el vint-i-quatré lloc en la llista dels 50 millors discos del rock espanyol, confeccionada per la revista Rolling Stone, considerant que “va suposar l’enlairament definitiu de Amaral, el disc que els va portar a la primera línia del rock espanyol.

Eva Amaral és considerada una de les millors vocalistes rock espanyoles, ahir es va poder gaudir d’un gran repertori de cançons dels seus diferents àlbums, acabant amb la cançó “Peces de colores” del seu últim àlbum “Salto al color”

Després del concert es va poder gaudir d’un *garn castell de focs arterials.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més