Inici Actualitat Els quatre grups de música més populars dels 60 a Ontinyent tornen a fer vibrar al públic amb “La Nit Gran”

Els quatre grups de música més populars dels 60 a Ontinyent tornen a fer vibrar al públic amb “La Nit Gran”

per Redacció_Linformador

L’actuació dels veterans grups locals a La Glorieta donava inici a la programació de “Ontinyent en Concert”

Els quatre grups de música més populars dels anys 60 a la ciutat gràcies a “La Nit Gran”, una activitat inclosa en la programació d’«Ontinyent en Concert» organitzada per la Regidoria de Festes amb la col·laboració de la Regidoria de Majors Actius de l’Ajuntament. Els Tex-mons, Los Saltos, Els Élites i Década van omplir la Glorieta i feien vibrar al públic amb un concert únic, on repassaven diferents èxits musicals dels anys 60, 70 i 90 amb veu i música en directe.

José Rafael Sanchis, regidor de Majors Actius, es mostrava satisfet per la gran acollida que ha tingut aquest concert per part de la ciutadania, ja que «amb La Nit Gran hem posat en valor la tradició musical dels anys 60 a la ciutat d’Ontinyent alhora que als artistes que durant aquells anys ens alegraven les nits d’estiu», assegurava. Per la seua part, la regidora de Festes, Àngels Muñoz ha agraït els assistents «la responsabilitat demostrada a l’hora de complir les mesures de seguretat com l’obligatorietat de la mascareta i la distància social», manifestava Muñoz. Els grups musicals i el públic cooncidien en agraïr l’oportunitat de retrobar-se per poder gaudir de forma segura de la música en viu, després de moments tan dificils com els que s’han viscut des de l’inici de la pandèmia.

Cal recordar que la programació cultural d’«Ontinyent en Concert» continua aquest  dijous 19 a les 20.00 hores amb una «Tik Tok party» per a públic adolescent a l’Esplanada de Tortosa i Delgado i seguidament a les 23.00 hores al mateix espai, s’oferirà el concert de Smoking Souls. El divendres 20 a les 22.30 hores, la Glorieta acollirà l’espectacle «Con Mucho Gusto 25 años» i el dissabte 21 hi haurà doble concert del grup Zoo (19.00 i 23.00 hores). Per últim, el diumenge 22 a l’estacionament de Paduana s’oferirà l’espectacle «La Rosa Encantada» per a públic familiar a les 18:00 i el musical “Como hemos cambiado” a les 22:30 hores.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més