Inici Actualitat La partida del XVI Trofeu Diputació de València de Frontó celebrada ahir a Canals tanca amb el triomf de José Salvador i Álex de Paterna

La partida del XVI Trofeu Diputació de València de Frontó celebrada ahir a Canals tanca amb el triomf de José Salvador i Álex de Paterna

per Redacció_Linformador

Ahir, a les 19.00 hores, el Frontó del Poliesportiu Municipal de Canals acollia la partida del XVI Trofeu Diputació de València de Frontó disputada entre les parelles formades per Puchol II i Bueno i José Salvador i Álex de Paterna.

Després d’una intensa partida, que començava amb el marcador desnivellat amb iguals a 14, José Salvador i Álex remuntaven per a proclamar-se guanyadors per 41 a 31.

En partides prèvies, els jugadors de Quart de les Valls i Paterna, respectivament, ja havien aconseguit fer-se amb els dos duels disputats contra Pere Roc II i Roberto (41-15) i contra Genovés II i Tonet IV (41-27).

La victòria aconseguida en Canals els apropa encara més a la classificació a la final; no obstant això, primerament hauran d’esperar al resultat de la partida que es disputarà aquest diumenge a Atzeneta del Maestrat entre de De la Vega i Adrián de Quart i Genovés II i Tonet IV.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més