Inici Actualitat Nova sessió del cinema d’estiu de Canals amb la pel·lícula “Puñales por la espalda”

Nova sessió del cinema d’estiu de Canals amb la pel·lícula “Puñales por la espalda”

per Redacció_Linformador

Hui dijous, 19 d’agost a les 22 hores, tindrà lloc al pati CEIP Calitxe III una nova entrega del cicle CINEMA EN MASCULÍ, amb la pel·lícula nord-americana “Puñales por la espalda”, del director Rian Johnson.

El punt de partida de la pel·lícula comença quan el novel·lista de misteri Harlan Thrombey és assassinat en la seua mansió, just després de la celebració del seu 85 natalici. El detectiu Benoit Blanc és misteriosament reclutat per a investigar el crim que es mourà entre una xarxa de pistes falses i mentides interessades, per a tractar de descobrir la veritat.

Rian Johnson és director, escriptor, productor i conegut, especialment, per haver escrit i dirigit la huitena entrega de la saga principal de “Star Wars: Los últimos Jedi”. La cinta, “Puñales por la espalda”, es caracteritza pel seu nombrós i conegut càsting, entre els qui destaquen Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis o la hispana-cubana Ana de Armas, nominada a millor actriu als Globus d’Or per aquesta pel·lícula.

Després de l’èxit de participació en la pel·lícula “Jojo Rabbit”, tant la Regidoria de Cultura com el Club de Lectura, esperen tornar a veure als veïns i veïnes de Canals en aquesta nova entrega.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més