Inici Actualitat Ontinyent ultima el muntatge per a un “historic” concert de música festera a l’estadi El Clariano

Ontinyent ultima el muntatge per a un “historic” concert de música festera a l’estadi El Clariano

per Redacció_Linformador

L’acte reunirà per primera volta baix la mateixa batuta a la Societat Unió Artística Musical, l’Agrupació Musical i la Banda Simfònica per interpretar música morocristiana

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant el muntatge de l’escenari per al concert extraorinari de música festera que tindrà lloc aquest divendres a les 20:00 hores a l’Estadi Municipal El Clariano. Es tracta d’un acte organitzat per la Societat de Festers amb la col·laboració del consistori, que reunirà per primera volta baix la mateixa batuta a la Societat Unió Artística Musical, l’Agrupació Musical i la Banda Simfònica per interpretar música de Moros i Cristians.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz; el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i el President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Vicent Pla, visitaven aquest dijous el recinte i coincidien en destacar com a “històrica” la cita musical, que suposa un dels punts àlgids de la programació de Festejos Extraordinaris que organitzen estos dies l’Ajuntament i la Societat de Festers a la ciutat.

Àngels Muñoz recordava que a més d’organitzar les actuacions de “Ontinyent en Concert”, l’Ajuntament “havia de col·laborar amb la Societat de Festers en l’organització d’aquest com aquest, tan significatius i importants, i que a més de segur van a ser molt emotius, i que esperem que es puguen desenvolupar en un ambient agradable, festiu, i complint sempre amb la normativa establerta”. Manuel Cuesta detallava que per protegir la gespa de l’estadi s’ha disposat una lona de 300 m2 sobre la qual s’han col·locat 80 m2 de tarimes, i posava en valor el treball que s’esta fent des del departament d’obres per habilitar els escenaris que s’utilitzaran estos dies per a les diferents activitats.

El president de Festers, Vicent Pla, agraïa la disposició i ajuda de la regidoria de Festes i les facilitats donades per l’Ajuntament per a l’organització dels actes programats des de la Societat. Pla destacava que el concert “no sols es històric per reunir per primera volta a les tres bandes que tenen conveni amb Festers per tocar música de Moros i Cristians, sinó també pel lloc on va a dur-se a terme i el moment en què es cel·lebra, després de tot el que hem passat i estem encara passant amb la pandèmia”, assenyalava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més