Inici Actualitat La nit d’Ontinyent s’il·lumina amb la presentació del nou disc “Trànslúcid” del grup “Smoking Souls”

La nit d’Ontinyent s’il·lumina amb la presentació del nou disc “Trànslúcid” del grup “Smoking Souls”

per Redacció_Linformador

Abans, a la vesprada, la «Tik Tok party» va reunir al públic adolescent per gaudir dels èxits musicals del moment a les xarxes socials

La nit d’Ontinyent s’il·luminava aquest dijous amb l’actuació del grup de rock alternatiu Smoking Souls dins la programació municipal del cicle «Ontinyent en concert». A l’espectacle que tenia lloc a l’Esplanada de Tortosa i Delgado des de les 23:00 hores, el grup pegolí va presentar “Translúcid”, el disc que van treure abans de l’esclat de la pandèmia.

Era la llum de telèfons móbils enlloc d’encendedors, en una vetllada amb l’obligació de dur mascareta i d’estar asseguts als seients, però amb la il·lusió per gaudir de la música intacta. Al voltant de 500 persones es reunien per gaudir d’una actuació on les mesures de seguretat van estar garantides en tot moment, també amb control de temperatura a l’entrada i gel hidroalcohòlic. Abans, a les 19:00 hores, els adolescents de la ciutat d’Ontinyent havien pogut gaudir de la «Tik Tok Party», un espectacle participatiu amb música, ballarins i ballarines, cantants en directe i un “deejay” basat en les noves tendències de l’aplicació “Tik Tok”.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, valorava molt positivament el transcurs de tots dos espectacles i agraia l’assistència i el compliment de les mesures imposades per la pandèmia. Muñoz destacava que “després de tant de temps, podeur gaudir d’actuacions musicals en un escenari com aquest es motiu d’alegria, i només es pot fer amb les mesures preses i el grau de responsabilitat que està mostrant la gent, que esperem que continue així en la programació dels propers dies, per seguir mostrant entre totes i tots que la cultura és segura”, manifestava.

Per la seua part, des del grup de rock alternatiu Somoking Souls s’agraïa a l’Ajuntament i a la ciutat d’Ontinyent «la confiança en temps tan distòpics com els que ens han tocat viure. És molt emocionant tornar a Ontinyent després de tant de temps», incidia un membre de la banda.

La programació d’«Ontinyent en concert» continua divendres 20 d’agost amb «Con Mucho Gusto 25 Años» a la Glorieta a les 22:30 hores. També cal recordar que dissabte 21 d’agost el grup Zoo oferirà una doble sessió de concert a causa de l’alta demanada de les entrades a l’Esplanada de Tortosa i Delgado. Per últim, diumenge 22 d’agost, l’aparcament de la

Paduana acollirà els espectacles «La Rosa Encantada» (18.00 hores) i «Cómo hemos cambiado, el Musical» (22:30 hores).

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més