Inici Actualitat L’Alcalde d’Ontinyent agraeix el treball de totes les persones implicades en traure endavant els Festejos Extraodinaris

L’Alcalde d’Ontinyent agraeix el treball de totes les persones implicades en traure endavant els Festejos Extraodinaris

per Redacció_Linformador

Jorge Rodriguez agraeix la tasca de la Societat de Festers, les diferents regidories, forces de seguretat, personal de neteja i voluntariat de protecció civil, així com la resposta “responsable i exemplar” de la ciutadania

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït el treball de totes les persones implicades en traure endavant els Festejos Extraordinaris que s’han celebrat a la ciutat als últims dies. Durant les dates de la que hauria d’haver estat la “Setmana Gran” de Moros i Cristians, suspesa per segon any consecutiu degut a la pandèmia de la Covid-19, Ontinyent acollia una sèrie d’actes organitzats per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia amb la col·laboració de l’Ajuntament, qui també organitzava una programació complementària amb el cicle “Ontinyent en Concert”.

Després de la finalització de totes les activitats, (que tenien el seu punt àlgid dissabte amb l’acte del Trasllat Extraordinari del Crist i el doble concert del grup “Zoo”) el balanç que feia l’alcalde “és positiu, perquè entre totes i tots hem pogut traure endavant les activitats previstes sense incidències destacables. El més fàcil hauria estat no fer res, però gràcies a l’esforç conjunt de moltes persones ha estat possible”, manifestava.

El primer edil agraïa la tasca de la Societat de Festers i el seu president, “que ha fet un gran esforç organitzatiu als seus actes”, així com de les diferents regidories implicades, forces de seguretat i policia local, personal de neteja i voluntariat de protecció civil, a més de tenir especials paraules cap a la “resposta responsable i exemplar” de la ciutadania, “que ha sabut entendre la situació i ha actuat en conseqüència, amb un comportament que majoritàriament ha estat exemplar”.

El president de la Societat de Festers, Vicent Pla, també ha fet una valoració molt positiva dels Festejos Extraordinaris, “als quals hem pogut gaudir d’uns actes que podiem dur a terme dins la normativa vigent, que és la que condicionava tot i que a més ha estat canviant a les setmanes prèvies. Han estat actes únics i irrepetibles, amb la dificultat que comportava el seu caràcter extraordinari a l’hora d’organitzar, i als quals hem d’agraïr el suport de l’Ajuntament”.

Vicent Pla coincidia amb l’alcalde en posar de relleu la bona actitud de la ciutadania “que han captat el missatge, i no han posat en risc el treball realitzat, com demostra el fet que en el Trasllat del Crist de dissabte la gent es repartira per tota la ciutat i no haguera cap aglomeració pels carrers. Han estat actes històrics per les circumstàncies, al que esperem que siga un impass i que al proper any ja pugam gaudir de les festes tal com les coneixiem”, concloïa.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més