Inici Actualitat EL C.B. Genovés comença una nova temporada

EL C.B. Genovés comença una nova temporada

per Redacció_Linformador

El proper dia 1 de setembre dóna inici a una temporada amb il·lusions renovades.
El C.B. Genovés comença el mes de setembre amb els primers entrenaments de cara a la propera temporada. Si fa uns dies el club manifestava la il·lusió de començar un nou curs, ha arribat el moment de posar-ho en pràctica.

Una temporada que comptarà amb equips en totes les seues categories de formació, tant en la secció femenina com en la masculina. Una clara aposta per la formació de les més menudes i menuts. “Pensem que un club es fa gran a mesura que van creixent la intencionalitat de formar xiquetes i xiquets, i això és el que pretenem.

Volem xiquets i xiquetes que primer siguen persones i després jugadores. D’ahí que des d’aquest dimecres al poliesportiu “Paco Cabanes” els i les alevins donaran inici a una temporada que s’espera frenètica en el seu dia a dia però amb grans esperances de consolidar l’aposta que el club porta des de fa varis anys, la d’oferir bàsquet per a totes les xiquetes i xiquets que vullguen practicar esport.

És evident la clara aposta per l’esport femení del club “a la comarca i les comarques veïnes cap club compta entre els seus equips secció femenina en totes les categories. Ens sentim en l’obligació de continuar apostant en aquesta línia i promocionar si cap més el basquet femení. Tenim equips en totes les categories, tant en masculí com en femení, des d’alevins fins a sèniors i açò és el nostre vertader èxit.

Poder dir que el CB Genovés en la temporada 20-21 torna a inscriure equips en totes les categories, és el que més ens enorgulleix, lluny dels èxits esportius” comentava Antoni Soler, un dels entrenadors ja més veterans del club.

El proper dimecres dia 1 de setembre comença una nova temporada de vertigen per al CB Genovés, una temporada en la que, si la situació sanitària ho permet pretén oferir les activitats i iniciatives que en temporades anteriors l’han caracteritzat.

“Créixer a partir de les dificultats que hem viscut estos mesos anteriors. Créixer per a formar. L’educació ha de ser la finalitat i el bàsquet el mig pel qual aconseguir estos objectius. Ens trobem amb un ferramenta molt potent per formar persones i no volem desaprofitar-la. Aquest ha de ser el nostre seny i després d’un temps en el que ens hem vist limitats volem tornar a ser un referent”.

Arriba el mes de setembre i el pavelló del Genovés torna a ser un espai de formació. Un espai de formació per fer una societat millor i tot mitjançant el bàsquet. Il·lusió i una clara aposta pel bàsquet de formació és el que el CB Genovés presenta per a aquesta temporada 221-2022.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més