Inici Actualitat L’Ajuntament de Xàtiva aprova les bases per a les subvencions a associacions juvenils en 2021

L’Ajuntament de Xàtiva aprova les bases per a les subvencions a associacions juvenils en 2021

per Redacció_Linformador

El pressupost consignat per a aquesta finalitat és de 6.000 euros i les sol·licituds s’hauran de presentar abans del 15 de setembre

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns les bases per a la convocatòria de subvencions a associacions juvenils de Xàtiva durant 2021, que compten amb una consignació pressupostària de 6.000 euros.

Aquestes ajudes s’atorgaran a aquelles associacions juvenils de Xàtiva que fomenten la realització d’activitats d’oci educatiu en el temps lliure per a la joventut, cursos de formació de monitors i animadors, activitats d’estiu, programes d’informació a la joventut en relació amb hàbits i conductes saludables (sexualitat, risc de drogodependències i alcohol, joc…) o formes de vida sostenible; així com també afavorisquen activitats culturals, artístiques, musicals, teatrals o dansa o fomenten les activitats encaminades a la promoció de la igualtat i contra la violència.

Entre els requisits per a poder optar a les subvencions es troba la necessitat de que les activitats no tinguen finalitats lucratives, que l’àmbit d’actuació siga dins del propi municipi o bé fora per tal de projectar la ciutat, que les activitats estiguen obertes al públic en general i que s’acompanyen els documents necessaris. En aquest sentit, s’haurà de presentar la sol·licitud degudament emplenada amb totes les dades de l’associació, un programa detallat de les activitats en curs o pendents de realitzar per l’entitat l’any en curs, pressupost detallat d’ingressos i despeses de l’exercici, número de compte bancari, certificat d’inscripció en el registre municipal d’associacions, membres de la Junta Directiva i certificació del Consell local de la Joventut acreditant que es participa en aquest òrgan.

Per a l’avaluació de la proposta es tindrà en compte la singularitat de l’activitat i es valoraran les activitats destinades a programes d’informació a la joventut en relació amb hàbits i conductes saludables i les destinades a la promoció de la igualtat i contra la violència de gènere. També es valorarà la participació en les activitats realitzades per la regidoria de Joventut i pel Consell de la Joventut de Xàtiva i el foment d’activitats derivades de la situació d’emergència sanitària i social per la Covid-19.

La sol·licitud s’haurà de presentar exclusivament de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva. Les subvencions es podran presentar a partir del dia següent de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de València i al Tauler d’anuncis municipal, mentre que la justificació documental de les despeses s’haurà d’aportar abans del mes de desembre.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més