Inici Actualitat El Trinquet d’Ontinyent acull esta setmana l’inici de la competició Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana amb Ivan d’Ontinyent

El Trinquet d’Ontinyent acull esta setmana l’inici de la competició Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana amb Ivan d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

L’esdeveniment de Pilota donarà el tret d’eixida a la temporada 2021/2022 en el Poliesportiu Municipal, amb jugadors professionals de primer nivell de la Fundació de la Pilota

Ontinyent acollirà aquest diumenge l’estrena de la competició per la Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana amb l’equip local format per Ivan Esparza i Seve, a partir de les 11:30 hores, contra Ian i Brisca de l’equip de pilotaris d’Oliva. L’equip patrocinat per l’Ajuntament jugarà així al Trinquet Municipal aquesta primera partida de la segona competició més important de pilota per equips de la Comunitat Valenciana.

Òscar Borrell, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, posava en valor que la ciutat torne a ser seu de competició de pilota valenciana i remarcava la importància de «defensar la nostra cultura, el nostre patrimoni i la nostra història com a poble. Hem de seguir lluitant per l’esport autòcton i gaudir d’ell», afirmava Borrell. El regidor també recordava que les cinc jornades restants de la competició en les quals jugarà l’equip ontinyentí seran durant els mesos de setembre i octubre els dies 9 de setembre, 3, 6, 20, i 22 d’octubre.

A més, el pilotari Ivan Esparza, més conegut com Ivan d’Ontinyent i estudiant de FCAFE en el Campus d’Ontinyent, serà el monitor de l’escola municipal de Pilota Valenciana al Trinquet del Poliesportiu d’Ontinyent començant l’escola en aquest mes de setembre. Borrell ha recordat que s’ofereixen classes de prova «per totes les xiquetes i xiquets entre quatre i divuit anys per tal que tantegen la Pilota Valenciana, un esport que s’ha reactivat en la nostra ciutat gràcies al bon fer del Club de Pilota Ontinyent i de referents com Iván d’Ontinyent», incidia Borrell.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més