Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins presenta el Llibre de Festes Edició Especial 2021

L’Alcúdia de Crespins presenta el Llibre de Festes Edició Especial 2021

per Redacció_Linformador

Tot i que no es podran celebrar les festes sí que s’ha programat una programació cultural que es farà amb les mesures de seguretat vigents

La Sala Generalitat de la Biblioteca de l’Alcúdia de Crespins va acollir ahir, dilluns 30 d’agost, la presentació del llibre de les Festes Majors Edició Especial 2021. Tot i que la situació per la Covid19, per segon any consecutiu, no ha permés programar unes festes tradicionals el que no s’ha deixat de fer és el llibre, entre altres coses perquè “forma part de la història del nostre poble”, segons va explicar la regidora de Cultura i Festes, Amparo Albalat, qui va remarcar que encara que enguany la situació és millor “tampoc hem pogut fer les festes que ens agradaria, però sí que hem fet una xicoteta programació cultural que es farà amb totes les mesures de seguretat vigents”.

Una programació cultural amb teatre, concerts i espectacles que tindran lloc des del dissabte, 4 de setembre i fins al diumenge, 12 de setembre.

A l’acte, a més de la regidora de l’àrea van assistir l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero i la guanyadora del concurs del cartell per a il·lustrar la portada del llibre, Teresa Carrillo.

Per la seua banda, l’alcalde, va manifestar que el llibre de festes “no podia faltar i en aquesta segona edició especial reflectirà, una vegada més, les col·laboracions històriques, literàries i socials de la realitat d’una societat la nostra que, malgrat els inconvenients, continuem construint entre totes i tots” i va recalcar que l’aposta per editar el llibre de festes “suposa deixar imprés de nou un any diferent, però no per això exempte d’activitat social, cultural i esportiva”

Finalment, Albalat també va agrair la col·laboració de totes les persones, associacions i empreses “que han fet possible l’elaboració d’aquest llibre” que ja es pot adquirir per 10 euros a les papereries Colorí i Baldufa del municipi.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més