Inici Actualitat La piscina coberta de Canals obrirà les portes a partir del 13 de setembre

La piscina coberta de Canals obrirà les portes a partir del 13 de setembre

per Redacció_Linformador

Aquesta setmana va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals una reunió entre l’alcaldessa del municipi, Mai Castells, el tècnic d’esports, Alberto Vidal i l’entrenador del Club de natació La Costera, Víctor Cabanes.

A la reunió es va abordar i valorar tot el referent a la gestió que s’han fet dels cursets municipals de natació aquest estiu, que fora d’aquest període, s’encarregarà de nou la Regidoria d’Esports.

Així mateix, es va concretar, que a partir del 13 de setembre, la piscina municipal coberta quedarà oberta per a la pràctica lliure de natació. Al llarg d’aquesta primera quinzena de setembre, es detallarà l’oferta municipal de classes de natació que començaran a partir del mes d’octubre. També es va acordar que els nadadors més menuts del Club de natació tornen a entrenar, aquest curs, a la piscina coberta del Poliesportiu Municipal.

En breu es publicarà la data per a les renovacions i inscripcions, tant en les xarxes socials com en els principals canals de comunicació de l’Ajuntament de Canals. Caldrà respectar l’aforament i les pautes establides per la normativa COVID-19.

El consistori valora de manera molt positiva la feina duta aquest estiu per part del Club de natació La Costera, i per l’actitud i col·laboració amb el govern municipal pel foment de l’esport.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més