Inici Actualitat El Consorci Provincial de Bombers de València treballarà en la Nit de la Cremà amb un dispositiu preventiu per a la cremà de 140 monuments

El Consorci Provincial de Bombers de València treballarà en la Nit de la Cremà amb un dispositiu preventiu per a la cremà de 140 monuments

per Redacció_Linformador

València, 04 de setembre de 2021. El Consorci Provincial de Bombers de València treballarà en la Nit de la Cremà per a facilitar que es puguen cremar les falles de diversos municipis de la província de València, en una nit emblemàtica, ja que es tracta de la primera cremà que es pot realitzar des que es va declarar la pandèmia. Així, el Consorci té previst un dispositiu preventiu per estar presents en la cremà de 140 monuments d’un total de catorze municipis, atenent la totalitat de les peticions de serveis preventius sol·licitats pels consistoris.

La pandèmia ha marcat el volum de serveis a realitzar durant eixa nit, ja que els 140 monuments fallers que es cremaran representen un 73% menys que en anys anteriors. En el dispositiu de prevenció del Consorci de la “Nit de la Cremà de 2021”, a banda dels prop de 100 efectius que ja hi haurà de guàrdia, el personal del Consorci es reforçarà eixa nit amb 120 persones més. Quant als vehicles, s’hi destinaran al dispositiu de la Cremà un total de 33 vehicles, entre autobombes i vehicles per a unitats de comandament. Es tracta, respectivament, d’una disminució del 75% respecte al personal de la Cremà d’anys anteriors, i vora un 84% menys de vehicles, una reducció motivada pel menor nombre de monuments que es cremaran, a causa de l’escenari de pandèmia. Així i tot, des del Consorci es vol estar al costat de la ciutadania valenciana en esta nit tan especial per als fallers i les falleres, i per això facilitaran amb el seu dispositiu preventiu la celebració de la cremà d’estos 140 monuments. Un dispositiu que compta com en anys anteriors amb la col·laboració d’Ajuntaments i Policies locals tant en l’organització habitual d’esta nit com en la seua implicació en el compliment de les normes COVID dictades per la Conselleria en els actes d’enguany.

Des del Consorci Provincial de Bombers de València es recomana a la ciutadania que seguisca totes les recomanacions de les autoritats, i es recorda que el Consorci treballarà perquè esta Nit de la Cremà es puga desenvolupar amb normalitat en els catorze municipis on tindrà activat el seu dispositiu preventiu.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més