Inici Actualitat Els caçadors de Xàtiva efectuaran una batuda de porcs senglars hui dissabte a la Serra Grossa i la Quintana

Els caçadors de Xàtiva efectuaran una batuda de porcs senglars hui dissabte a la Serra Grossa i la Quintana

per Redacció_Linformador

Es recomana evitar la zona per motius de seguretat

La Societat de Caçadors de Xàtiva ha comunicat a l’Ajuntament que hui dissabte 4 de setembre tindrà lloc una batuda de porcs senglars al terme municipal.

L’acció, autoritzada per la Conselleria, tindrà lloc a la zona de la Serra Grossa, Quadrado, Quintana, Barranc de la Grossa, Lloma Alta i Casa Sanchis. L’objectiu és controlar el creixement de la població i els danys que aquests animals puguen ocasionar tant al paratge com a les propietats dels veïns i veïnes de la zona, mantenint el nivell compatible amb la conservació de la biodiversitat i la resta d’usos possibles als espais naturals.

Tant l’Ajuntament com el col·lectiu de caçadors preguen a la ciutadania que s’abstinga de transitar per aquests llocs aquest dissabte, emprant rutes alternatives per a la seua seguretat. En cas d’haver de passar per aquestes ubicacions, caldrà extremar l’atenció i les mesures de precaució.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més