Inici Actualitat Comença la nova temporada de teatre a Canals amb una programació ben completa, destacant l’obra “Señora de rojo sobre fondo gris” protagonitzada per l’actor José Sacristán

Comença la nova temporada de teatre a Canals amb una programació ben completa, destacant l’obra “Señora de rojo sobre fondo gris” protagonitzada per l’actor José Sacristán

per Redacció_Linformador

Com cada any, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals organitza la programació teatral que es desenvoluparà l’últim trimestre de l’any al Centre Cultural Calixte III.

Aquesta nova edició s’inicia el proper 20 de setembre amb l’espectacle infantil “Charlie i la fàbrica de reciclatge” de la companyia AVL Producciones on les més menudes i menuts de la casa ajudaran al protagonista a recuperar el medi ambient.

Eixa mateixa setmana, els dies 21 i 22, també es podran gaudir dels espectacles infantils “Playtime” del mag Nacho Diago i l’espectacle “Lù” de la companyia Maduixa Teatre que combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual.

El mes d’octubre, les espectadores i espectadors tindran l’oportunitat de veure les obres “Losers”, el 15 d’octubre, protagonitzada per Jon Plazaola i Aitziber Garmendia, dos infeliços que volen deixar de ser-ho; i “Tempus”, el 24 d’octubre, un espectacle que té com a protagonista a Klaus, un rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller.

El 12 de novembre, en l’obra valenciana “Família normal”, de la companyia L’horta Teatre, es coneixeran les tres generacions de dones que s’enfrontaran al seua passat, però també al seu futur. En l’espectacle que tindrà lloc el 26 de novembre, la companyia Faltan 7, mitjançant l’espectacle d’acrobàcies, equilibirs i malabars “Express”, mostraran com funciona el magatzem de missatgeria on treballen.

I per últim, aquesta edició teatral finalitzarà el 3 de desembre amb l’obra “Señora de rojo sobre fondo gris” protagonitzada per José Sacristán de l’autor Miguel Delibes. Després d’haver faltat la seua dona, un pintor du temps sumit en una crisi creativa. En aquest estat, recorda tants els esdeveniments feliços fins a la malaltia que va conduir a la mort inesperada de la seua dona.

Tota la informació, així com la venda d’entrades, es podrà trobar al web agendacanals.com, a la plataforma Servientradas i a la Casa de Cultura “Ca Don José” de Canals en horari de matí i vesprada. Com a novetat, i davant la situació de la COVID-19, les entrades es posaran a la venda UN MES abans del dia de cada representació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més