Inici Actualitat Ontinyent enceta la programació cultural de tardor amb un espectacle familiar de rock and roll

Ontinyent enceta la programació cultural de tardor amb un espectacle familiar de rock and roll

per Redacció_Linformador

El regidor Alejandro Borrell presenta la programació per a l’últim quatrimestre amb la dansa, la música i el teatre com a protagonistes.

Dansa, música i teatre protagonitzen la programació cultural que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per a l’últim quatrimestre de l’any, que inclourà un total de 14 espectacles. Així, el regidor de Cultura, Alejandro Borrell, qui presentava aquest dimarts la programació, confirmava que el Teatre Echegaray tornarà a obrir les seues portes aquest diumenge 12 de setembre.

Ho farà amb l’espectacle familiar “El rock’n roll també és cosa de xiquets… i de pares”, un show didàctic en el que s’explica el naixement i posterior evolució del rock and roll contat i cantat per als més menuts de la família. Una actuació que “ens il·lusiona especialment perquè des del Govern d’Ontinyent sempre hem defensat la importància de donar suport a la cultura i potenciar l’assistència al teatre de tots els grups d’edat perquè la cultura sempre ha sigut segura i també necessària”, assenyalava.

En aquest sentit, la programació cultural “estable i de qualitat” prevista per als últims mesos de l’any comptarà amb la participació de companyies molt consolidades a nivell estatal com l’espectacle shakespearià “El Rey Lear” de la companyia Atalaya Teatro el proper 26 de setembre a les 19:00h o l’Orquestra de Cambra de l’empordà que presenta el seu nou espectacle “Desconcerto” (7 de novembre). La programació també inclou l’espectacle teatral “Gag Movie” (21 de novembre) on el seté art es troba amb el teatre per a oferir una representació divertida i vertiginosa així com “Maestríssimo” (10 de desembre), un espectacle que combina el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat de l’època dels segles XVII i XVIII.

D’altra banda, l’aposta del Govern d’Ontinyent per la cultura es trasllada també amb la programació d’espectacles familiars com “Amic Frankie” (3 d’octubre), “Cremallera” (29 de novembre) o de “Les 7 diferències” (30 de desembre). Així mateix, la música també està inclosa dintre de la programació cultural amb l’espectacle no sols d’aquest diumenge 12 de setembre sinó també amb la participació de Pep Gimeno “Botifarra” (8 d’octubre) amb el seu espectacle “De Banda a Banda del Mediterrani” i un tribut-homenatge a Camilo Sesto (18 d’octubre) on la ciutadania podrà gaudir de les seues cançons més emblemàtiques i conegudes. La programació es completa amb l’espectacle “Réquiem Mozart” (19 de setembre), una actuació que adapta l’obra del compositor austriac en una versió dansa a càrrec de Valencia Dancing Forward; amb el Festival de Cors Ciutat d’Ontinyent on participaran el 18 de setembre l’associació Música Aria d’Ontinyent, la Coral dels Infant de Sant Josep, el Cor del Col·legi Santa Maria i l’associació Músico Vocal del Nou Orfeo d’Ontinyent, així com amb les dos representacions de titelles “Hamelin” (14 d’octubre) i Edip (15 d’octubre), incloses a la 36é Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida.

El regidor qualificava la programació de “diversa” el que junt a la resta de programació que les associacions culturals oferiran al llarg d’aquests mesos, “ens permetrà que el Teatre tinga activitat pràcticament totes les setmanes com venia sent habitual fins l’esclat de la pandèmia”. Es tracta, a més, d’una programació que té com a objectiu tornar a situar a Ontinyent com a pol d’atracció cultural a la comarca de la Vall d’Albaida “no sols per la qualitat dels espectacles sinó també perquè podran gaudir d’aquests a preus molt assequibles”.

En concret, les entrades tindran un preu que oscil·la entre els 4€ i els 15€ i es podran adquirir a través de la web Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es) o a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara. L’accés als espectacles estarà condicionat al compliment de les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més