Inici Actualitat El Campus d’Ontinyent recuperarà en octubre l’acte solemne d’obertura de curs

El Campus d’Ontinyent recuperarà en octubre l’acte solemne d’obertura de curs

per Redacció_Linformador

Jorge Rodríguez assisteix a la inauguració del curs de la Universitat de València al claustre de La Nau

El Campus d’Ontinyent recuperarà l’acte solemne d’obertura de l’any acadèmic el proper mes d’octubre, per donar el tret d’eixida al curs 2021/2022. Així ho ha confirmat l’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la rectora Mavi Mestre durant l’acte solemne d’inici del curs acadèmic de la Universitat de València (UV).

L’acte, que ha tingut lloc al claustre de La Nau, no es celebrava des de 2019 com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, ha comptat amb la presència de la Consellera d’Innovació, Carolina Pascual; el President de les Corts, Enric Morera; la Delgada del Govern, Gloria Calero; representants de la Diputació de València, de l’Ajuntament de València, així com les rectores i rectors de les universitats valencianes.

En aquest sentit, l’alcalde Jorge Rodríguez destacava que la pandèmia tant a la Universitat de València com al Campus d’Ontinyent “ens havia impedit celebrar actes solemnes, però amb la millora de la situació epidemiològica entenem que és moment també de recuperar l’acte del Campus d’Ontinyent, que ens permetia conèixer a l’alumnat i oferir ponències i xerrades on potenciàvem la transferència de coneixement”, assenyalava l’alcalde.

Per aquest motiu, Rodríguez i la rectora Mavi Mestre han parlat que l’acte solemne del Campus d’Ontinyent que està previst per a la segona quinzena d’octubre puga reconéixer el treball de l’estudiantat, del personal docent i de serveis que han fet possible “que durant els mesos més durs de la pandèmia han treballat intensament per garantir que els i les joves pogueren continuar formant-se” demostrant la gran qualitat de l’educació universitària.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més