Inici Actualitat L’Ontinyent 1931 supera els mil socis abans del primer partit a casa

L’Ontinyent 1931 supera els mil socis abans del primer partit a casa

per Redacció_Linformador

L’Ontinyent 1931 CF ha superat la destacada xifra de mil socis. Han estat unes setmanes intenses en l’aspecte esportiu i institucional, i els socis i sòcies han tornat a apostar pel projecte blanc-i-negre una temporada més, tot i que la campanya de socis encara s’allargarà en les pròximes setmanes.
Des de tan sols 25 euros en General, i per 50 en Tribuna i 75 en Llotja, els socis podran gaudir del futbol dels homes de Roberto Bas, aixina com els del filial de la mà de Pablo Iglesias, i el juvenil de Kiko Ferrero. Una aposta de contenció de preus per afrontar una categoria molt exigent, que ha trobat el primer premi de superar la xifra dels mil socis.
D’ells, 720 són renovacions (72%) i 280 són nous socis que no ho eren la temporada passada (28%), el que mostra que encara hi ha molt de marge de creixement si fem una ullada a les xifres de la temporada passada, però més encara si mirem la primera temporada del club en Segona Regional. Entre les formes d’obtenció del carnet destaquen 189 carnets via online, 786 a les oficines i 25 a les entitats col·laboradores.
  Ara, els clubs rivals són de major entitat, i la categoria una de les més difícils quan d’opcions d’ascens es parla. En canvi, tant a nivell institucional com esportiu, anar a pas a pas és una constant del dia a dia, en el que les metes es marquen a curt termini, al mateix temps que a llarg termini es treballa en una estructura més gran. El següent pas és que eixos mil socis acudisquen demà a l’Estadi Municipal El Clariano per crear un ambient infranquejable, i que de casa escapen el menor número de punts possibles.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més