Inici Actualitat Igualtat impulsa una jornada de formació sobre autoestima i empoderament per al Consell de les Dones

Igualtat impulsa una jornada de formació sobre autoestima i empoderament per al Consell de les Dones

per Redacció_Linformador

Tenia lloc a l’Alberg Perú i va estar impartit per Melisa Ruiz, experta en politiques d’igualtat i inteligencia emocional

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent organitzava el passat divendres i dissabte a l’Alberg Perú una jornada de formació sobre autoestima i empoderament, adreçada a les components del Consell de les Dones.

La jornada, presentada per la regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, va estar impartida per Melisa Ruiz, experta en politiques d’igualtat i inteligencia emocional. El taller, titolat “I ara jo: autoestima i empoderament femení”, s’impartia en dues sessions de dues hores, i tenia com a objectius generals la propiciació d’un espai íntim entre dones diverses on compartir experiències vitals, i revaloritzar l’univers femení i allò vinculat al mateix.

Melisa Ruiz explicava que el taller es plantejava com “un lloc en el qual les experiències privades viscudes des de la infància pugueren ser reviscudes com a connexions comunes amb les altres des de la sororitat, per aprendre unides a revisar i detectar alguns dels mecanismes patriarcals que operen en la nostra ment generant-nos malestars i patrons de resposta, per a posar en marxa recursos propis que impliquen salut mental, emocional i corporal per a ser autònomes de la nostra pròpia felicitat i construcció identitària com a dones”.

A la jornada van assistir més de 20 representats de diferents entitats de la ciutat i dones a titol individual que formen part del Consell de les Dones. Entre les entitats i associacions participants van estar la Plataforma Feminista, l’associació Gira-sols Morats i representants de diversos partits polítics.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més