Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins enceta una campanya de control de velocitat per radar mòbil

L’Alcúdia de Crespins enceta una campanya de control de velocitat per radar mòbil

per Redacció_Linformador

La Policia Local  instal·larà els aparells en diferents vies on es té constància que els vehicles circulen a una velocitat excessiva

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha sumat a la campanya de control de velocitat de vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil per controlar la velocitat de circulació dels vehicles i millorar la seguretat viària dins del municipi.

L’objectiu de la campanya és conscienciar als i les conductores de la importància d’ajustar la velocitat al màxim permés de la via i evitar qualsevol tipus d’incidència o accident. Una iniciativa que ha sigut presa, segons ha explicat el regidor de l’àrea, Pepe Garrigós: “A conseqüència de les nombroses queixes veïnals per l’excés de velocitat de vehicles que posen en perill la integritat de les persones i de la seguretat viària, l’Ajuntament ha decidit sumar-se a les campanyes de detecció de velocitat en unes certes vies on es té constància que els vehicles circulen a una velocitat excessiva”.

En aquest sentit, el radar mòbil estarà instal·lat per la Policia Local de forma permanent els dies 15 i 16 de setembre a l’avinguda de Castella, carrer València i accés nou del carrer 25 d’abril cap al palleter amb la finalitat de provar la seua implementació a veure si, així, s’evita l’excés de velocitat dels vehicles.

Finalment, Garrigós ha recordat que la velocitat al nucli urbà està limitada a 30 km/h i que la velocitat màxima permesa a les vies urbanes i travessies queda limitada a 20 km/h als carrers amb una calçada de plataforma única.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més