Inici Actualitat Ontinyent Participa inicia els tallers formatius als instituts de la ciutat

Ontinyent Participa inicia els tallers formatius als instituts de la ciutat

per Redacció_Linformador

És una de les novetats d’enguany dins la fase propositiva, que es perllongarà fins aquest diumenge 19 de setembre

“Ontinyent Participa”, el procés de participació ciutadana impulsat pel Govern d’Ontinyent, ha iniciat la impartició  de tallers formatius adreçats a l’alumnat de primer de batxillerat, una de les novetats d’enguany.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, i la de Ciutadania, Virtudes González, que visitaven divendres passat el primer dels tallers, realitzat a l’IES Pou Clar, coincidien en destacar “la importància de fomentar en l’alumnat d’esta franja d’edat la importància d’implicar-se en la política i la gestió municipal, perquè elles i ells són les persones que marcaran el futur de la ciutat”, assenyalaven.

Després del primer taller a l’IES Pou Clar divendres 10 de setembre, aquest dilluns dia 13 tenien lloc tallers a l’IES Jaume I i l’IES l’Estació; dimarts 14 dos tallers mes a l’IES Jaume I; dimecres 15 al col·legi Pureza de Maria; dijous 16 hi haurà tres tallers al col·legi La Concepción; i divendres 17 de setembre dos tallers més a l’IES l’Estació.

Cal recordar que la VIII Edició de “Ontinyent Participa” obria el passat 6 de setembre el termini de presentació de propostes a la web www.ontinyentparticipa.es, termini que romandrà obert fins el proper diumenge dia 19 de setembre. Posteriorment a esta fase propositiva,  arribarà del 20 al 24 l’anàlisi tècnic de les propostes per part dels departaments municipals, per tal de comprovar que s’ajusten a les bases del programa i continuar amb un procés que conclourà amb el periode de votacions telemàtiques del 1 al 14 d’octubre.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més