Inici Actualitat Canals enceta la nova programació teatral infantil amb màgia, reciclatge, dansa i mímica com a protagonistes

Canals enceta la nova programació teatral infantil amb màgia, reciclatge, dansa i mímica com a protagonistes

per Redacció_Linformador

El proper dilluns 20 de setembre s’inicia el teatre familiar o també conegut com el “Teatre dels Xiquets” que està inclòs dins de les activitats de la Fira de Setembre de Canals.

La primera obra de teatre tindrà lloc el 20 de setembre amb l’espectacle musical “Charlie i la fàbrica de reciclatge” de la companyia valenciana AVL Producciones, amb 15 anys d’experiència, on les més menudes i menuts de la casa ajudaran al protagonista a recuperar el medi ambient. L’empresa  destaca que “el nostre major assoliment és aconseguir que tots els assistents a l’esdeveniment isquen amb un gran somriure per haver estat gaudint d’un moment únic i irrepetible en les seues vides”.

Eixa mateixa setmana, el dia 21, també es podrà gaudir de l’espectacle infantil “Playtime” del mag Nacho Diago, qui actua en els més prestigiosos festivals de màgia de tota Espanya fins que en el 2005 va guanyar el primer premi de màgia en el XXVII Congrés Màgic Nacional el que li converteix en el campió d’Espanya.

Per altra banda, l’espectacle “Lù” de la companyia valenciana Maduixa Teatre, qui compta amb la canalina Paula Llorens com a dramaturga i ajudant de direcció, combina la dansa, l’enginy i l’audiovisual, el qual, tindrà lloc el proper 22 de setembre. Aquest espectacle té la particularitat que es veu dalt de l’escenari, per això, l’aforament màxim permés és de 70 persones els quals gaudiran de l’espectacle quasi en primera persona. “Lù” ha guanyat nombrosos premis entre els quals destaca el Premi d’Arts Escèniques Valencianes al millor espectacle familiar.

Per últim, aquest teatre infantil finalitzarà el 24 d’octubre amb l’espectacle “Tempus”  un espectacle que té com a protagonista a Klaus, un rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller. La companyia teatral EQM Produccions afirmen que “creem històries originals, busquem un teatre de qualitat, lliure de clixés, capaç d’il·lusionar i de transmetre un imaginari col·lectiu, i sobretot, fer que el públic s’ho passe tan bé veient els nostres espectacles com nosaltres representant-los”.

Tota la informació, així com la venda d’entrades, es podrà trobar al web agendacanals.com, a la plataforma Servientradas i a la Casa de Cultura “Ca Don José” de Canals en horari de matí i vesprada.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més