Inici Actualitat Canals inicia aquest dissabte l’activitat cultural “Canals amb una altra veu”

Canals inicia aquest dissabte l’activitat cultural “Canals amb una altra veu”

per Redacció_Linformador

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals ha organitzat per aquest dissabte 18 de setembre, a les 19.00 hores, l’acte “Canals amb una altra veu”, que s’inclou dins de les activitats de la Fira de Setembre de Canals.

La regidora d’Igualtat, Hilzonde Badia, ha preparat una ruta que s’inicia en l’emblemàtica Lloca (Plaça Pont del Riu) i des d’allí començarà el recorregut cap al nucli urbà del poble abordant diferents qüestions històriques i socials des d’una perspectiva d’equitat i igualtat, i aportant noves perspectives entre les quals s’inclou la de gènere.

Aquesta visita és gratuïta i no requereix inscripció prèvia, tot i que les places seran limitades per mantindre les mesures de seguretat COVID-19.

Malgrat haver-la ajornat en diverses ocasions, Badia afirma que “fan falta aquest tipus de projectes que mostren a la ciutadania el poble des d’un punt de vista diferent de la història escrita per aquells que tenien el poder.”

Aquesta activitat també està pensada que tinga lloc al llarg de l’any, d’aquesta manera, les persones que no hi van poder acudir en aquesta ocasió, tindran novament una altra oportunitat de conéixer el municipi des d’una altra perspectiva

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més