Inici Actualitat Prop de 200 joves ciclistes de tota la província es donaran cita al IV Trofeu Family Cash de ciclisme d’Ontinyent

Prop de 200 joves ciclistes de tota la província es donaran cita al IV Trofeu Family Cash de ciclisme d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

A partir de les 10:00 hores de diumenge el polígon El Pla serà escenari d’una competició organitzada pel Club Ciclista Ontinyent en col·laboració amb l’Ajuntament

Prop de 200 joves ciclistes de 5 a 14 anys procedents d’escoles de tota la província de València es reuniran el pròxim 19 de setembre en l’encontre ciclista Ciuta d’Ontinyent “IV Trofeu Family Cash”. Aquesta jornada està organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i la Diputació de València, amb el patrocini de l’empresa Family Cash.

Els participants competiran, a partir de les 10:00 hores, en les categories Promeses, Principiants, Alevins i Infantils. El recorregut, que tindrà com a punt d’eixida i meta les instal·lacions de Family Cash, recorrerà el polígon El Pla i adaptarà la seua durada a cada categoria.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava com “una gran noticia que l’esport torne a poc a poc a la normalitat, en aquest cas amb una competició a cel obert com feia temps no teniem”. L’edil agraïa al Club Ciclosta Ontinyent l’aposta per tornar a fer la prova, així com el suport de les emrpeses patrocinadores “sense les quals seria molt dificil organtizar activitats com aquesta”, manifestava.

El Vicepresident del Club Ciclista Ontinyent, Juan Peiró, destacava especialment el circuit que s’emprarà per fer la prova, d’al voltat d’un quilòmetre íntegrament pel polígon de El Pla, “que ens permet no molestar al veïnat i aprofitar el que pensem que és un espai idoni”, manifestava.

El director de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent, Emilio Solera, explicava que a data de hui són 130 els xiquets i xiquetes ja apuntats, però s’espera que el dia de la prova s’hagen inscrit prop dels 200 participats estipulats com a xifra màxima. A dia de hui es compta amb 13 equips inscrits de tota la província, que participaran en un total de 8 curses i una gimkana. Finalment, des de Family Cash, Emilio Mateu explicava que per a l’empresa patrocinadora “és un orgull i un plaer participar d’activitats com aquesta” i avançava que a les instal·lacions “ja està tot a punt per a diumenge”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més