Inici Actualitat Xàtiva incorpora un nou pas de vianants i sistemes d’il·luminació nocturna al carrer Vicente Boix

Xàtiva incorpora un nou pas de vianants i sistemes d’il·luminació nocturna al carrer Vicente Boix

per Redacció_Linformador

La intenció és millorar la seguretat vial en un dels carrers més concorreguts de la ciutat 

La regidora de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a la millora de la seguretat vial en el carrer Vicente Boix, una de les zones de la ciutat més concorregudes en quant a serveis i comerços, amb una alta circulació de tràfic.

En aquest sentit, s’ha incorporat un nou pas de vianants i s’ha reforçat en alguns punts la visualització nocturna d’aquests passos amb sistemes d’il·luminació led d’asfalt i senyals lluminoses en vertical per tal d’advertir als conductors dels vehicles de que minoren la seua velocitat i comproven la presència de persones disposades a creuar.

Aquestes accions, que van encaminades a millorar la seguretat dels vianants i la coexistència amb la circulació rodada, seran complementades pròximament per tal d’augmentar la seguretat vial ciutadana.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més