Inici Actualitat La Directora General d’Infància i Adolescència visita el nou Punt de Trobada Familiar de Xàtiva

La Directora General d’Infància i Adolescència visita el nou Punt de Trobada Familiar de Xàtiva

per Redacció_Linformador

Rosa Molero ha lloat les instal·lacions d’aquest nou servei «amb un espai amable i amb un elenc de professionals al seu servei de les persones usuàries»

La Directora General d’Infància i Adolescència Rosa Molero ha visitat aquest dijous, junt amb l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, les dependències del nou punt de Trobada Familiar de Xàtiva, ubicat al Centre Social La Placeta i en funcionament des de fa algunes setmanes.

«Este és el resultat d’un llarg treball. Des de Xàtiva sempre hi ha hagut un compromís molt potent amb la infància i l’adolescència, que s’ha materialitzat en molts recursos, l’últim d’ells aquest Punt de Trobada Familiar. Això vol dir que les persones que necessiten d’aquest recurs poden tenir un espai amable amb un elenc de persones professionals al seu servei», ha manifestat la Directora General Rosa Molero, qui ha afegit que «una vegada més hem tornat a posar a les persones al centre de les polítiques».

Pel que fa a les instal·lacions, Molero ha indicat que «són magnífiques, és el que esperem i necessitem per a que les persones se senten ateses i es done cobertura a tot el partit judicial que correspon a Xàtiva. Amb el paraigües de tots els serveis socials que es donen en aquest municipi podem donar solvència a qualsevol vicissitud que pot ocórrer dins del paràmetre previst».

A la Comunitat Valenciana hi havia un total de 16 Punts de Trobada Familiar, que s’han ampliat fins a 28 des del dia 1 de juliol, sent el de Xàtiva un d’ells. Cal recordar que aquest nou servei compta amb vora una desena de professionals aportats des de la Generalitat Valenciana i proporciona als xiquets i xiquetes un ambient normalitzat, agradable i còmode per garantir el seu dret a mantindre el contacte amb els seus progenitors, així com complir el règim de visites establit per mandat judicial.

«La Generalitat va decidir que aquest servei havia d’implantar-se a Xàtiva per la seua ubicació i la relació amb les municipis de la Costera i de les comarques veïnes. Des del departament de Benestar Social s’ha estat treballant de forma intensa per a que aquest Punt de Trobada acabara materialitzant-se en aquest Centre Social La Placeta» ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha mostrat el seu agraïment «per la visita i sobretot per haver pensat en Xàtiva per tal d’albergar un servei fonamental per a la salvaguarda dels xiquets i xiquetes i dels adolescents, que és l’objectiu principal».

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més