Inici Actualitat Natàlia Enguix posa les vivendes per a víctimes de violència de gènere com a exemple del compliment de “Ontinyent Participa”

Natàlia Enguix posa les vivendes per a víctimes de violència de gènere com a exemple del compliment de “Ontinyent Participa”

per Redacció_Linformador

La regidora de Govern Obert anima a la ciutadania a presentar idees dins la fase propositiva del procés d’enguany, oberta fins al proper diumenge

La regidora de Govern Obert i 1ª tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix, ha posat les vivendes per a víctimes de la violència de gènere que està creant l’Ajuntament com a “exemple perfecte de que allò que demana la ciutadania a través del procés Ontinyent Participa es fa realitat. Dels 28 projectes guanyadors a les difernets edicions del procés des de 2014, s’han executat 24 i els 4 restant, entre els que està aquest, estan en procés d’execució”.

Enguix feia estes declaracions en una visita cursada aquest dijous junt al regidor de Territori, Joan Sanchis, a les obres d’adaptació de les dues vivendes municipals que es destinaran a acollir a dones víctimes de violència de gènere. “És una de les propostes més votades a l’última edició del procés que va estar presentada per Ana Piera, una de les integrants del Consell de les Dones, i que ara està fent-se realitat”, explicava. El projecte té un cost global de 37.332 euros i es regirà per un reglament de funcionament de la casa d’acollida.

La també regidora d’Igualtat explicava que estes vivendes formen a més part d’un projecte d’atenció integral pioner a la Comunitat Valenciana en municipis de tamany mitjà, al qual, a més, es contempla un servei d’atenció psicològica i d’acompanyament. Enguix feia una crida a la participació al procés d’enguany, que es troba en la seua fase propositiva fins al proper 19 de setembre, per a la que s’han rebut ja més de 120 propostes, i a les que encara es poden  presentar de noves a www.ontinyentparticipa.es fins aquest diumenge.

Després d’esta fase propositiva,  arribarà del 20 al 24 l’anàlisi tècnic de les propostes per part dels departaments municipals, per tal de comprovar que s’ajusten a les bases del programa, que entre altres coses contemplen  un pressupost màxim de 48.000 euros per a inversions o 18.000 euros en cas de despesa corrent. El procés conclourà amb el periode de votacions telemàtiques que tindrà lloc entre els dies 1 i 14 d’octubre.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més