Inici Actualitat Centenars de persones gaudeixen d’un intens cap de setmana  d’activitats als barris d’Ontinyent

Centenars de persones gaudeixen d’un intens cap de setmana  d’activitats als barris d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

La celebració del Park(ing) Day al barri de Sant Rafel, el “Dia Mundial del Turisme” al barri de La Vila, concerts i una representació teatral  als barri de Poble Nou i Sant Josep completaven la programació

Centenars de persones han pogut participar aquest cap de setmana de les diverses activitats lúdiques, culturals i educatives a diferents barris de la ciutat, organitzades per diferents regidories de l’Ajuntament amb la participació d’entitats i associacions locals. Una de les més destacades tenia lloc dissabte 25 amb el Park(ing) Day al barri de Sant Rafel. Una jornada que va donar inici amb l’actuació itinerant de la Trocamba Matanusca i va comptar amb la participació del conta contes El Gran Jordiet. Així mateix, durant tota la vesprada els més menuts van poder participar en tallers diversos organitzats amb la col·laboració de l’Associació Ambientalista l’Auró, CEIP Bonavista, Actúa, Comerç IN o la Colla Ecologista l’Arrel, a més d’una activitat del “Dia Mundial Sense Cotxes” amb la Policía Local.

La programació es reprenia el diumenge 26 de setembre amb la celebració del “Dia Mundial del Turisme” amb música en directe pels carrers de La Vila. En concret, la ciutadania gaudia d’òpera, d’aires flamencs i de percussió mentre gaudia dels atractius del barri, declarat Conjunt Històric Artístic i posseïdor d’un dels conjunts medievals valencians més representatius.

Estes activitats era valorada molt positivament per la regidora de Sostenibilitat i Turisme, Sayo Gandia, qui destacava que “el Parking Day ha estat una bona cloenda a les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, ja que ha estat molt simbòlic poder transformar durant unes hores els aparcaments de vehicles en espais verds en un carrer recentment reformat, com és Pare Fullana. Quant al dia Mundial del Turisme, hem pogut estendre a totes les persones una activitat que formava part d’una visita guiada i que ens ha servit per gaudir de manera diferent el nostre barri medieval”, assenyalava.

L’activitat del cap de setmana es completava als barris de Poble Nou i Sant Josep amb un concert de Jazz al Teatre Echegaray el dissabte, la representació teatral de l’obra de William Shakespeare “El Rey Lear” i un concert a la Plaça de la Concepció a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua alegria perquè “poc a poc anem recuperant la normalitat i tornem a veure activitat als carrers d’Ontinyent i també al teatre amb la programació per a tots els públics que hem previst fins a desembre, i a la que animem a participa a totes i tots”, manifestava.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més