Inici Actualitat Els espectacles circenses “Sénia” i “Auch” posen el punt final de la Fira de Setembre de Canals

Els espectacles circenses “Sénia” i “Auch” posen el punt final de la Fira de Setembre de Canals

per Redacció_Linformador

Aquest dijous, 30 de setembre, el Parc Calixte III acollirà els dos espectacles circenses, programats dins de la Fira de Setembre, anomenats “Sénia” i “Auch” de l’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana Circ-Pobla’t.

La primera funció tindrà lloc a les 18.00 hores amb l’espectacle “Sénia” de la companyia teatral Fil d’Arena, els quals descriuen l’actuació com “una reflexió sobre la inèrcia del moviment i la necessitat de parar en un sistema mecànic i sobre productiu que no ens permet fer-ho”. Fil d’Arena és una companyia on el moviment i el cos són els seus eixos principals i per això, les seues funciones combinen la dansa i el circ. Aquesta companyia està formada per Isabel Abril, Irene Ballester, Clara Crespo i Roseta Plasencia.

A continuació, a les 19.00 hores, serà el torn d’Abraham Arzate amb el xou “Auch”. En paraules del mateix Arzate és “un espectacle dolorosament divertit” on el protagonista inicia la seua carrera en la “lluita lliure” després de rebre la visita de l’”esperit” d’un dels més grans lluitadors de la història, el qual li demana ajuda per a trobar un nou “ídol” per a aquest esport. Tot un espectacle de força, llançaments de ninots, caixes de cartó i d’entrenaments fallits.

Cal recordar que aquestes funcions tenen un aforament limitat i compleixen amb la normativa que marca la COVID-19.

Amb aquestes dues actuacions es posa punt i a part a la coneguda com la “Fira dels Xiquets” el qual finalitzarà el dia 24 d’octubre, a les 18.30 hores al Centre Cultural Calixte III, amb l’obra teatral “Tempus”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més