Inici Actualitat Xàtiva organitza una activitat per a commemorar el dia de les Aus

Xàtiva organitza una activitat per a commemorar el dia de les Aus

per Redacció_Linformador

La Societat Valenciana d’Ornitologia i Bosc Primigeni han preparat una jornada de divulgació d’aus per a aquest dissabte 2 d’octubre al Castell

Aquest cap de setmana comencen les activitats del mes d’octubre programades per la regidoria de Turisme, entre les quals es troba una cita per tal de celebrar la proximitat del Dia de les Aus, que se celebra el 9 d’octubre.

En aquest cas l’activitat se celebrarà aquest dimarts 2 d’octubre al Castell de Xàtiva i consistirà en la divulgació de la conservació dels ocells a nivell mundial, així com la seua importància ecològica i en la vida de les persones, al tracta-se de bioindicadors que mostren la qualitat del nostre medi ambient.

Aquesta activitat, que tindrà lloc de 10 a 15 hores, compta amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i es realitzarà per part de la Societat Valenciana d’Ornitologia i de l’associació Bosc Primigeni.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més