Inici Actualitat Predomini de la unanimitat als punts de gestió del ple d’Ontinyent

Predomini de la unanimitat als punts de gestió del ple d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

La sessió d’aquest dijous aprovava sense vots en contra dues modificacions puntuals del PGOU, la plurianualitat de vàries inversions o l’informe del Compte General de 2020

El ple municipal d’Ontinyent aprovava per unanimitat o sense vots en contra la majoria dels punts de la seua sessió d’aquest dijous. Entre els punts més destacats pel que fa a la gestió municipal, van estar dues modificacions puntuals del Pla General d’Ordenació Urbana; la plurianualitat de diversos projectes municipals; l’informe del Compte General de l’exercici 2020 o el model de sol·licitud i criteris reguladors de la concesió directa d’ajudes per a facilitar una solució habitacional en cas de necesitat social.

A més a més, es va acordar de manera unànime que la nova placeta creada al barri de Sant Rafel després de les obres del carrer Pare Fullana, que durà el nom d’Amparo López Boluda. Al ple van assistir com a públic representants de l’Associació Veinal del Barri de Sant Rafel, qui havia plantejat esta denominació al Govern Municipal, i també familiars d’Amparo López, qui van agraïr a la corporació l’acord plenari per posar el seu nom a aquest espai.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més