Inici Actualitat A Canals s’impartiran els tallers de customització de roba, d’app’s mòbil i de manga per als més joves de la població

A Canals s’impartiran els tallers de customització de roba, d’app’s mòbil i de manga per als més joves de la població

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha posat en marxa diversos tallers, com ara el de customització de roba, d’apps mòbil i de manga, que s’inclouen en la programació d’aquest 2021.

En el taller de customització de roba, els més joves aprendran com donar una segona oportunitat a la roba, actualitzant-la i personalitzant-la per mitjà de tècniques com la costura, el brodat, el “crochet” o la pintura en tela. Aquest taller es durà a terme els dies 15, 22 i 29 d’octubre.

Al mes de novembre tindrà  lloc el taller d’app’s mòbil. L’objectiu principal d’aquesta acció formativa és l’aprenentatge del desenvolupament d’aplicacions Android i la interacció amb els recursos del telèfon mòbil. Aquest taller es realitzarà els dies 5,12, 19 i 26 de novembre.

I finalment, per al mes de desembre s’impartirà el taller de manga on els més joves coneixeran l’origen i els tipus de manga, la diferència entre manga i anime i també els alumnes tindran l’oportunitat de crear un manga, profunditzant en els personatges, en la història i en la creació d’un story-board. Els dies del taller seran el 3, 10, 17 i 18 de desembre.

Tots aquests tallers s’impartiran a la Casa Cultural “Ca Don José” de 18h a 20h. Els joves majors de 12 anys que estiguen interessats es podran inscriure’s en “Ca Don José” en l’horari habitual de matí i vesprada.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més