Inici Actualitat La Policia Nacional de Xàtiva celebra el Dia dels Àngels Custodis

La Policia Nacional de Xàtiva celebra el Dia dels Àngels Custodis

per Redacció_Linformador

L’alcalde de Xàtiva i part de la corporació municipal participen dels actes en que s’han atorgat un total de cinc reconeixements i dues condecoracions

L’alcalde Roger Cerdà ha participat aquest matí, junt a altres membres de la corporació municipal, en l’acte institucional del Dia de la Policia que s’ha celebrat a la Casa de Cultura de Xàtiva i en la que també han estat presents entre d’altres l’Inspector cap de la Policia Nacional de Xàtiva José Antonio Martínez García, els tinents de la Guàrdia Civil Jesús Sánchez Pedreño i Juan Antonio Matilla Aguilera i el comissari cap de la Policia Local Antonio Collado.

«L’acte de hui serveix com a reconeixement del valor del treball que la Policia Nacional fa per Xàtiva, i més després de dos anys durs i amb molta exigència per als servidors públics a causa d’una pandèmia que ens ha posat a prova i ha obert nous reptes als quals cal donar resposta», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha recordat que «al llarg d’aquests mesos hem pogut comprovar les mostres d’afecte i agraïment del poble xativí cap a la Policia amb els aplaudiments als balcons i el reconeixement institucional a l’acte del 9 d’octubre».

En l’acte també s’han atorgat els tradicionals reconeixements als agents i a la societat civil. Pel que fa a les distincions a persones vinculades a les forces i cossos de seguretat han rebut reconeixement l’agent de la Policia Local de Xàtiva Pedro Ciges Gayá i l’agent de Policia Nacional del grup de Seguretat Ciutadana José Maria Sanchis Molla, a més del comissari de la Policia Local de Xàtiva Antonio Collado per l’estreta col·laboració d’aquest ens amb la Policia Nacional. A més a més també s’ha distingit a institucions i persones que han col·laborat amb la Policia Nacional de Xàtiva com ara l’empresa Hidrovital Gestiones de Xàtiva o el vigilant de seguretat de l’establiment Family Cash de Xàtiva Manuel Moreno López.

D’altra banda també s’han imposat les condecoracions policials aprovades pel Ministeri d’Interior. En aquest cas han rebut la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc Pablo Daniel Fernández Noria i Rafael Javier Sanz García.

Durant l’acte també s’ha recordat als policies morts en acte de servei i s’ha realitzat una ofrena de flors a la imatge dels Àngels Custodis, patrons de la Policia Nacional. A més a més cal destacar que la comissaria de Xàtiva ha estrenat un Guio confeccionat i cedit de forma altruista per una associació.

L’acte ha sigut clausurat per l’Inspector Cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Xàtiva José Antonio Martínez García.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més