Inici Actualitat Xàtiva posa en marxa l’oficina «Orientajove» per a l’orientació laboral i educativa de la joventut

Xàtiva posa en marxa l’oficina «Orientajove» per a l’orientació laboral i educativa de la joventut

per Redacció_Linformador

El servei és gratuït i personalitzat i es prestarà a la Casa de la Joventut amb cita prèvia els dilluns i els dijous en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores
L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa, a través de la regidoria de Joventut, un nou servei d’orientació, assessorament i acompanyament laboral i educatiu per a joves, que porta el nom de «Orientajove».

Aquest servei és gratuït i personalitzat, i es presta a la Casa de la Joventut de Xàtiva. L’assessorament laboral és prestarà els dilluns i l’assessorament educatiu els dijous, en ambdós casos en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, sent necessari demanar cita prèvia per a rebre atenció. Aquesta cita prèvia es pot sol·licitar enviant un correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es o telefonant al 96 227 43 42.

A mes a més està previst oferir també una sèrie de tallers depenent de les demandes, les necessitats i els interessos de les persones que facen ús d’aquest servei. Entre els tallers que es poden dur a terme estan el de l’obtenció de Certificat Digital, Inscripció al Portalemp, Entrevista de Treball, Currículum, Habilitats Comunicatives, Motivació per a la cerca activa de treball, Ferramentes per a la recerca de treball públic i privat, Autoconeixement i coneixement del mercat de treball, Formació per a l’ocupació i Resolució de conflictes.

«Iniciem un nou servei emmarcat en el Pla Millenial per tal de fer un assessorament i acompanyament laboral i educatiu per a les persones joves de la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més