Inici Actualitat La Font de la Figuera presenta el programa d’actes del 9 d’octubre

La Font de la Figuera presenta el programa d’actes del 9 d’octubre

per Redacció_Linformador
  • S’acosta una data clau per a la nostra història com a poble i la viurem amb tradició i alegria, s’afirma des de l’ajuntament.

Iniciem la setmana on celebren el dia 9 d’octubre, i l’Ajuntament de la Font de la Figuera ha preparat un conjunt d’actes festius i culturals adaptats al context sanitari actual.

Els actes començaran el 6 d’octubre, a les 20.00 hores, quan tindrà lloc la Plantà de la Falla a la plaça Major. Cal agrair la col·laboració de la Diputació de València i el treball de l’artista Vicente Albert. El lema del monument és “Tot és circ”.

Pel que fa als actes de commemoració previstos per al 9 d’octubre, seran:

– A les 10.45 hores: Eixida de l’ajuntament per a assistir a l’acte institucional, a les 11.00 hores, en la Font de Baix.

– A les 12.00 hores: Concert de la Societat Musical la Lira Fontiguerense, al Verdoso.

– A les 23.30 hores: Cremà de la Falla a la plaça Major.

Tot el veïnat està convidat a gaudir d’una programació pensada per a totes les edats i caracteritzada per una recuperació progressiva de les activitats quotidianes.


També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més