Inici Actualitat Canals celebrarà la festivitat del 9 d’Octubre amb diversos actes culturals, esportius i radiofònics

Canals celebrarà la festivitat del 9 d’Octubre amb diversos actes culturals, esportius i radiofònics

per Redacció_Linformador

La localitat de Canals ha presentat una programació especial amb motiu del dia de la commemoració de la festa de la Comunitat Valenciana amb cercavila, concert, partides de raspall i programació especial a Canals Ràdio.

Els actes començaran, a les 11 hores, amb la tradicional cercavila i posteriorment en l’arbre centenari la Lloca es durà a terme l’ofrena floral i la lectura del Parlament commemoratiu per part de l’equip de govern. Tot açò estarà amenitzat pel grup “Xirimita i Dolçaina” i la dansà a càrrec del grup de danses canalí “Canyamars”.

A la vesprada, al Trinquet Municipal de Canals tindran lloc les partides de raspall d’infantil i d’adults. La primera d’elles, a les 16.30 hores, serà entre Julio i Artal contra Gorka, Planto i Erik. A continuació, es disputarà la partida entre els jugadors de Tecnificació de FEDPIVAL (Federació de Pilota Valenciana).

I per últim, els actes acabaran amb el concert de “Reeders” Reed Quintet al Centre Cultural Calitxe III a les 19.30 hores. Els espectadors podran gaudir de la música en directe acompanyada de projeccions d’imatges. Entre els membres del quintet destaquen els canalins Daniel Ibáñez (Oboé) i Gabriel Calabuig (Clarinet baix). Junt amb ells, els acompanyen José Beltrán (Clarinet), Tomás Jerez (Saxo) i Alba González (Fagot).

A més a més, la ràdio municipal, Canals Ràdio, també ha preparat una programació especial que començarà a les 10.30 hores amb els manifestos institucionals dels representants polítics de l’Ajuntament. A continuació, tindrà lloc el magazín anomenat “El 9 d’octubre a Canals”; el docu sonor “El rei Jaume I”; l’especial “La nostra música” i per a finalitzar, a les 14 hores, l’especial “Canals Ràdio monotemàtica” amb cantants valencians.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més