Inici Actualitat El grup “Reeders” Reed Quintet oferirà un concert a Canals el dia de la Comunitat Valenciana

El grup “Reeders” Reed Quintet oferirà un concert a Canals el dia de la Comunitat Valenciana

per Redacció_Linformador

El pròxim 9 d’octubre, amb motiu de la celebració del dia de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Canals ha preparat diversos actes per a festejar el dia de totes i tots els valencians, entre els quals destaca el concert del grup “Reeders” Reed Quintet.

El quintet està format pels canalins Daniel Ibáñez (Oboé) i Gabriel Calabuig (Clarinet baix). Junt amb ells, els acompanyen José Beltrán (Clarinet), Tomás Jerez (Saxòfon) i Alba González (Fagot).

Pel que fa al programa, es troba la peça del compositor i organista francés, d’origen belga, César Franck, titulat “Prelude, Fugue, Variation”. També intepretaran el tema “Le Tombeau de Couperin” del compositor francés Maurice Ravel, reconegut com un dels mestres de l’orquestració. En referència a aquesta composició, el quintet tocarà cinc peces com són: “Prélude”, “Forlane”, “Rigaudon”, “Menuet” i “Toccata”. I per últim, el concert finalitzarà amb l’obra “An American in Paris”, composta pel pianista nord-americà George Gershwin, el qual, és conegut per combinar la música clàssica amb el jazz.

Totes aquestes peces estaran acompanyades per projeccions d’imatges de les ciutats de Nova York i París, ciutats d’on provenen els compositors dels temes que interpretarà el quintet.

Aquest concert tindrà lloc a les 19.30 hores al Centre Cultural Calitxe III de Canals. L’entrada serà lliure i l’aforament estarà limitat, complint amb les mesures de seguretat establides davant la COVID-19.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més