Inici Actualitat La cinta francesa “Los juncos salvajes” serà la protagonista de la segona sessió de cinema a Canals

La cinta francesa “Los juncos salvajes” serà la protagonista de la segona sessió de cinema a Canals

per Redacció_Linformador

Aquest dijous, 7 d’octubre a les 21.45 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Calitxe III  la segona entrega del cinema de tardor amb la pel·lícula “Los juncos salvajes” del director francés André Téchiné.

La cinta es situa en la Provenza l’any 1962, amb la guerra d’Independència d’Algèria com a teló de fons. El film retracta el despertar a la sexualitat, als afectes i al compromís social per part d’uns adolescents, i la seua entrada en el món adult. També destaca pel tractament de la presa de consciència de la seua homosexualitat en la figura del protagonista.

“Los juncos salvajes” va guanyar quatre premis Cesar, incloent-hi el de millor pel·lícula i millor direcció. Les pel·lícules d’André Téchiné es caracteritzen per examinar les relacions humanes amb un estil intimista, acurat i poc sentimental.

Aquestes sessions de cinema tan interessants són una proposta del Club de Lectura amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més