Inici Actualitat L’alcalde de la Font de la Figuera reivindica a Carlos Fulgencio les millores en les infraestructures de l’estat pels desviaments d’aigües i parada del tren

L’alcalde de la Font de la Figuera reivindica a Carlos Fulgencio les millores en les infraestructures de l’estat pels desviaments d’aigües i parada del tren

per Redacció_Linformador
  • Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera, s’ha reunit amb el Coordinador de Rodalies Renfe, Juan Carlos Fulgencio, que és el responsable de relacions institucionals de Renfe en la Comunitat Valenciana
  • La necessitat de solventar el desviament de les aigües pluvials de les infraestructures de l’Estat és una de les reivindicacions que el municipi ha reclamat al Ministeri de Foment insistentment i pels quals fins i tot ha formulat una reclamació patrimonial administrativa.
  • L’alcalde ha tornat a demanar que s’incloga la Font de la Figuera al nou Pla de Rodalies de la Comunitat Valenciana


Este matí s’ha celebrat a València una reunió entre l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i Juan Carlos Fulgencio: coordinador de Rodalies de la Comunitat Valenciana i responsable de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

Sobre la taula diverses peticions que durant els últims anys s’han traslladat des del Consistori al Ministeri i que són la conseqüència d’una falta de planificació en la construcció d’infraestructures de l’Estat pel seu pas per este municipi de La Costera.

Vicent Muñoz ha explicat la problemàtica que pateix la localitat quan es produeixen fortes pluges, i ha reclamat el condicionament dels camins del terme que han patit inundacions recents a causa de la deficient canalització de l’aigua produïda per la construcció de les infraestructures ferroviàries i viàries per l’Estat.

Per part del Ministeri es plantegen alternatives que, segons l’ajuntament, seran estudiades detalladament pels seus possibles efectes perjudicials des del punt de vista paisatgístic.

Finalment, l’alcalde ha obtingut la resposta positiva de Juan Carlos Fulgencio per a incloure en l’esborrany del pròxim Pla de Rodalies de la Comunitat Valenciana una parada de tren en la Font de la Figuera. Així es recuperaria el servei de connexió per tren amb la localitat i es milloraria la mobilitat del veïnat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més