Inici Actualitat Xàtiva se suma al repte «Mapa mundi» d’Ecovidrio i el COR per a incrementar el reciclatge de vidre a la ciutat

Xàtiva se suma al repte «Mapa mundi» d’Ecovidrio i el COR per a incrementar el reciclatge de vidre a la ciutat

per Redacció_Linformador

La campanya té lloc entre els mesos d’octubre i novembre i els municipis guanyadors rebran contenidors de vidre personalitzats

L’Ajuntament de Xàtiva participa en la campanya de sostenibilitat i sensibilització «El repte mapamundi», organitzada per Ecovidrio i pel Consorci de Residus, i amb la qual s’ha organitzat un concurs de reciclatge per tal de transmetre la importància del reciclatge d’envasos de vidre.

Aquesta iniciativa tindrà lloc entre els mesos d’octubre i novembre, i aquest matí s’ha realitzat a Xàtiva una jornada informativa amb educadors ambientals d’Ecovidrio en la que s’han repartit entre la població fullets i bosses de reciclatge.

L’objectiu per tal de guanyar el concurs és aconseguir una major puntuació atenent a l’increment de recollida kilograms de vidre respecte al mateix període de l’any anterior, la difusió del kit gràfic facilitat als ajuntaments i el desenvolupament d’altres activitats i iniciatives promogudes des dels Ajuntaments per tal de donar a conèixer la campanya i el repte.

Per tal de donar a conèixer la campanya s’ha decorat un contenidor de vidre ubicat a l’Albereda Jaume I, i també està previst el repartiment de fullets informatius als edificis públics i als centres escolars de la ciutat.

Els municipis guanyadors del concurs rebran contenidors de vidre decorats amb una imatge personalitzada de la localitat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més