Inici Actualitat ASPROMIVISE participa en el programa de “HOQUEI PLUS” que organitza la federació valenciana de hoquei

ASPROMIVISE participa en el programa de “HOQUEI PLUS” que organitza la federació valenciana de hoquei

per Redacció_Linformador

Després de l’èxit de les temporades anteriors, i de que la Federació Valenciana de Hoquei confirmara la continuïtat de l’activitat una vegada millorats els indicadors referents a la pandèmia, Aspromivise torna a participar en el programa “Hoquei Plus”.

Aquest programa consisteix en la promoció d’un esport com el Hoquei per al col·lectiu de persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual. De quatre centres que participaren fa dues temporades, aquest any, junt al centre de Xàtiva participaran 7 centres més que conformaran un volum de jugadors i jugadores que li donaran contingut a aquest programa.

Vuit centres que perteneixen a Copava i que entrenaran respectant la normativa sanitària del moment, una vegada a la setmana a les instal·lacions que gestiona la Federació de Hoquei al poliesportiu Carmen Beteró de València.
Des del mes d’octubre fins el proper mes de juny de 2021 entrenaments, tornejos, viatges, partits de la selecció espanyola de hoquei seran algunes de les activitats que els usuaris i usuàries d’aspromivise podran gaudir junt a altres persones dels diferents centres ocupacionals.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més