Inici Actualitat La Diputació organitza el primer Passacarrer de les Comarques amb motiu del 9 d’Octubre

La Diputació organitza el primer Passacarrer de les Comarques amb motiu del 9 d’Octubre

per Redacció_Linformador
  • Este divendres, societats musicals i grups de balls tradicionals de la província amenitzaran la vespra del dia gran de la Comunitat amb un recorregut entre el carrer Navellos i la Plaça Manises

La Diputació organitza el primer Passacarrer de les Comarques a través de la seua marca València Turisme. Este divendres, 8 d’octubre, una representació de col·lectius musicals i grups de balls tradicionals de la província amenitzarà la vespra del dia gran de la Comunitat amb un recorregut entre el carrer Navellos i la Plaça Manises, seu central de la corporació provincial.

La iniciativa part de la voluntat del president de la Diputació, Toni Gaspar, “d’acostar al centre de la ciutat, en una data tan especial en la qual els carrers s’omplin de valencianes i valencians que celebren la seua festa, les diferents manifestacions culturals i tradicions que tenim a les nostres comarques i que són patrimoni de la societat valenciana”.

Amb eixa intenció de fer partícips als municipis de quant esdevé en la capital, la Diputació inicia un projecte que, segons apunta el diputat de Turisme, Jordi Mayor, “està pensat per a fer-ho créixer en els pròxims anys i que siguen cada vegada més les societats musicals, grups de danses i balls tradicionals i altres col·lectius festius dels pobles valencians que participen en este passacarrer”.

El primer Passacarrer de les Comarques arrancarà a les 18.30 hores d’este divendres i comptarà amb la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera; l’associació històric-cultural Héroes del Tollo d’Utiel; l’associació Cantares Viejos de Requena; la trobada de banderes Tierra Bobal; el Tío de la Porra de Gandia i dolçainers i tabaleters d’ESMUTRAD València.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més