Inici Actualitat Xàtiva reformarà quatre parcs infantils de la ciutat amb una inversió de vora 75.000 euros

Xàtiva reformarà quatre parcs infantils de la ciutat amb una inversió de vora 75.000 euros

per Redacció_Linformador

Els parcs seran els ubicats a l’Avinguda Corts Valencianes, Pont Beata Inés, Ausiàs March i Gran Reina

L’Ajuntament de Xàtiva reformarà i condicionarà quatre parcs infantils de la ciutat, ubicats a l’Avinguda Corts Valencianes (junt al pàrquing Palasiet), a Gran Reina i dos a Ausiàs March (un junt a l’ambulatori i altre junt al pont de Beata Inés).

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Juan José Peña Asensio SL amb una inversió de 74.776 euros i un temps d’execució de dos mesos. El regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez ha visitat aquest matí, junt amb tècnics municipals i un representant de l’empresa, les quatre ubicacions en les que es realitzaran les millores.

«Tots quatre parcs es troben en una situació de ferm esgotat, amb un paviment deteriorat i un mal drenatge amb un sòl de seguretat de qualitat mitja-baixa en diverses zones que presenten pegats, desalineacions i ruptures. Per això és important procedir a la reforma integral d’aquestes instal·lacions», ha manifestat Ricardo Martínez.

El parc situat junt a l’ambulatori d’Ausiàs March presenta un estat de desgast avançat degut al pas del temps i a l’ús del mateix. En aquest cas les actuacions que es preveuen són la unió del paviment de seguretat existent, la col·locació de paviment continu per a l’absorció d’impactes, la substitució de huit panells de fusta, la substitució del rocòdrom i les peces d’ascens i la pintura de tots els elements de la zona.

A l’altra parc d’Ausiàs March, situat junt al pont de Beata Inés, també es preveu unir el paviment i col·locar altre nou, a més del canvi de reposapeus i agafamans del balancí, la substitució de quatre panells, la pintura d’elements i la retirada de les pintures existents.

Al parc de Corts Valencianes, ubicat junt al pàrquing del Palasiet, es substituiran les cadenes i seients del gronxador, es condicionaran els daus de formigó de tots els elements existents, es substituirà el paviment, es canviaran reposapeus i agafamans, es substituirà la tanca de 100 cm d’alçada, es pintaran els elements i s’instal·larà gespa artificial.

Per últim, al parc de Gran Reina també es produirà el canvi de pavimentació, la substitució de cadenes i seients, el canvi de reposapeus i agafamans i la pintura de tots els elements, posant especialment l’accent en la col·locació d’un nou sòl de seguretat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més