Inici Actualitat Medi Ambient, Esport i Educació centren les propostes guanyadores de “Ontinyent Participa 2021”

Medi Ambient, Esport i Educació centren les propostes guanyadores de “Ontinyent Participa 2021”

per Redacció_Linformador

La ciutadania vota accions com la neteja de pins en zones massificades, millora del recorregut del Barranc dels Tarongers o l’enllumenat del Pump Track de Benarrai

La dotació als centres educatius d’elements de vegetació i d’equipaments adreçats a alumnat amb TEA completen les propostes guanyadores

Les qüestions vinculades a medi ambient, esports i educació han centrat les propostes guanyadores a “Ontinyent Participa 2022”, el procés de pressupostos participatius que impulsa l’Ajuntament d’Ontinyent, que finalitzava en la mitjanit d’aquest diumenge a dilluns la fase de votacions.

Una volta tancat el termini per votar, els projectes guanyadors han estat la neteja de pins en zones massificades, com la zona de Sant Esteve (1.968 vots); la plantació d’arbrat, plantes i vegetació diversa als centres educatius de la ciutat (1.664 vots); Il·luminació al Pump Track de Benarrai (1.530 vots); Dotació als centres educatius de gronxadors i instal·lació d’una casa de fusta per a l’alumnat amb TEA (1.445 vots); i instal·lació de panells d’informació i millora del recorregut del Barranc dels Tarongers (1.401 vots). En total van ser 3.300 els i les veïnes votants.

La regidora coordinadora de l’àrea de Govern Obert i Transparència, Natàlia Enguix, agraïa “la participació de totes les persones que s’han implicat en aquest procés, tant presentant propostes com difonent la iniciativa i per descomptat votant”, i destacava que les propostes guanyadores “van en la línia de les polítiques del Govern d’Ontinyent en la seua aposta per una ciutat cada volta més verda, sana i igualitària”.

L’ordre de resultats de les següents propostes finalistes deixa en 6é lloc la realització d’una campanya de foment de l’energia solar mitjançant l’oficina verda (1.259 vots); seguida de la realització d’una campanya d’animació i promoció de la Vila (1.043 vots); nomenament de carrers amb noms de dones (882 vots); ampliació dels horts socials (882 vots) i redacció del projecte de la Casa de Fuset (723 vots).

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més