Inici Actualitat Música, dansa, experiments, lectura i ball seran les activitats que presenta la nova edició del COMBOIA’T A CANALS

Música, dansa, experiments, lectura i ball seran les activitats que presenta la nova edició del COMBOIA’T A CANALS

per Redacció_Linformador

Les Regidories d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament de Canals han posat en marxa una nova edició del Pla d’Activitats Extraescolars anomenat “COMBOIA’T A CANALS 2.0” on els xiquets i les xiquetes gaudiran de l’esport, el ball, la música, la lectura i els experiments al llarg de la setmana.

Les activitats són gratuïtes i les inscripcions són a ca Don José en horari de matí i vesprada. El termini estarà obert fins al proper dilluns 25 d’octubre. Hi haurà dos grups d’edats: de 5 a 12 en horari de 17.30 hores a 18.30 hores, i majors de 12 anys en horari de 18.30 hores a 19.30 hores.

Els dilluns es durà a terme els balls urbans; els dimarts, el de pilota a mà; els dimecres, l’escola de rock; els dijous, el taller d’experiments; els divendres, les danses de la mà del grup Canyamars i els dissabtes, l’animació lectora en horari, aquest últim, d’11 hores a 12 hores.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més