Inici Actualitat L’Alcúdia de Crespins celebra divendres una festa de Halloween infantil a la plaça Jaume I

L’Alcúdia de Crespins celebra divendres una festa de Halloween infantil a la plaça Jaume I

per Redacció_Linformador

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins celebrarà una festa de Halloween divendres, 29 d’octubre, amb una sèrie d’activitats per al públic infantil amb epicentre a la plaça Jaume I. La celebració arrancarà a les 17 hores amb taller de pinta cares, a les 18 hores hi haurà cercavila de disfresses, a les 19 hores tindran lloc jocs, animació i molta música. Finalment, a les 20 hores arrancarà el sorteig de regals per a les millors disfresses. La inscripció per al concurs de disfresses serà a les 17 hores a la plaça Jaume I i per a obtenir el dorsal participant les xiquetes i els xiquets hauran de vindre acompanyats d’una persona adulta.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més