Inici Actualitat La Biblioteca de Xàtiva celebra la festivitat de Tots Sants amb l’activitat de contacontes «Espanta la por»

La Biblioteca de Xàtiva celebra la festivitat de Tots Sants amb l’activitat de contacontes «Espanta la por»

per Redacció_Linformador

La cita, que servirà per divulgar els monstres valencians, tindrà lloc dijous 28 d’octubre a les 18:30 hores a la sala infantil de la biblioteca municipal

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha preparat una activitat de contactontes a càrrec d’Almudena Francés que tindrà lloc aquest dijous 28 d’octubre a les 18:30 hores a la sala infantil, per tal de celebrar la festivitat de Tots Sants.

Aquesta activitat està emmarcada dins de la campanya promoguda per la Diputació de València i el Museu d’Etnologia i es tracta d’un projecte global en el qual s’impliquen diverses biblioteques municipals per tal de divulgar entre els més menuts l’imaginari tradicional dels monstres valencians al voltant de la festivitat de Tots Sants.

Així, es parlarà de personatges com ara l’Home del Sac, el Butoni, la Tarasca, el Frac del Patriarca, el Caro, els follets o les bruixes, acostant als xiquets i xiquetes les rondalles i llegendes fantàstiques de l’imaginari valencià de la por.

L’activitat, que porta el nom de «Espanta la por», està destinada per a infants a partir de sis anys. L’aforament és limitat i les invitacions es poden recollir a la biblioteca municipal.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més